Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden ekar så mycket att det gör ont i öronen

Idag som kvinna måste man vara extremt
försiktig var man går sitter eller står
aldrig går man säker aldrig vet man
om man kommer bli utsatt för våldtäkt
det händer så ofta i det svenska samhället
att då man hör läser tänker man, åter igen!
skadorna på offren är både fysiska & psykiska
knappt någon hjälp för dem att få & de som
utför den sataniska handlingen, går mest fri!
det ser ju ut som de flesta kriminella får löpa fritt
straffskalan är ett stort skämt, man tror knappt
det är sant, men det är det, inget förvånar längre
i detta vanstyrda lilla land som blöder enormt!
konstigt att inte fler höjer sina röster i ilska?
visar att nu får det vara nog med djävulskap
hela tiden sker nedbrytande saker som påverkar
precis alla, det går inte att gömma sig längre!
som många svenskar gör, bakom gardinen & tittar ut
låtsas som allt är bra & ler på utan att säga något!
tystnaden ekar så mycket att det gör ont i öronen
den värsta tystnaden från de som styr & bstämmer!
var håller de hus, varför markerar de inte kraftfullt
med hög röst visar att nu måste vi agera handla!
flatheten är enorm, så ock mesighetens agerande
konflikträdslan är också mycket utbredd ihop med
naivitetens korkade beslut att man blir skogstokig!
vem vill leva bo i ett samhälle som inte längre äger
säkerhet, ingen trygghet, ingen lugn ro fridfullhet!?!
inte jag & det är därför jag skriver om just detta
politiker kränker oss som följer svenska lagar
som arbetar hårt betalar skatt & gör rätt för sig
jag kräver tillbaka freden som förr rådde här
jag älskar Sverige, har det fullkomligt kär!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-09 12:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är läget.
2020-08-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP