Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December 19

Du har nästlat dig in
under mitt skin
stökat runt 
och haft dig

och jag låter dig

det är det värsta
jag låter dig hållas

för jag har saknat det här,
tyngden av någon annans bultande hjärta

jag har saknat det
äventyret

att låta någon annan komma nära
nära inpå
in under
och skavföttees

två hjärtan 
som slår
unisont

var en för sig
tillsammans

jag har saknat
ovissheten 
att inte veta

eftersom allt kan vara möjligt då
även vi




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-09 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP