Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappersmassa


vi skriver,
river
förändrar tider

bestrider,
och så förvrider framtider

vi är hybrider

sprider verklighet
och en dröm

så kom,

och bara töm

töm

                          (glöm)




Fri vers av snömoln
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-09 12:57



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Ännu en vacker komposition Kanske om poesins plats i livet. Applåd!
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

snömoln
snömoln