Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt-text #3: Säg att jag är din

Light of his life, fire of his loins
Keep me forever, tell me you own me
Light of your life, fire of your loins
Tell me you own me


– Off to the Races, Lana del Rey


Linda mig kring ditt lillfinger.

Jag är en slinga silke, ett sammetsband, en länk av brutet guld och silver.

Plocka upp mig.

Jag är en glasskärva mellan dina fingrar. Lägg mig i din handflata, mina kanter är vassa.

Säg att jag är din.

Din.

Din.

Att du måste ha mig.

Måste behålla mig. Hålla mig.

Måste för alltid

ha mig

ha mig.




Fri vers (Fri form) av Convallium
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-09 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Convallium
Convallium