Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amuletter

Under stiglösa drömmar
har vi lodat insjöars djup
bärgat jordfärger, bränt kött
lindat i himmelsgrått siden

öar stilla på sömnens yta
akvareller i gröngrå sjok
noter klottrade i barkmörk sand
strukna av sluga vågor

allt det här har vi förlorat
för att alltid få ha det kvar
i stycken av flätad natt,
en korg att bära de döda




Fri vers av Grävling
Läst 148 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-08-09 13:39



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Håller med Kungskobran! Stor poesi!
2020-08-10

  Kungskobran VIP
Stor poesi
2020-08-10

  Lottie Ålhed VIP
Ödesmättat Vackert
2020-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling