Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jarlen står pall i alla väder!


Det ordnar sig!

Här sitter jag

och kan icke 

annat...

Vinden ger

svalka...

Grannen kör

på tomgång

avgaserna

stiger...

Men många

bryr sig...

Det ska nog

bli bra till

sist!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-09 15:57



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så länge
hoppet finns
och det i en brinns
möjligt att det
önskade vinns...
2020-09-06

  Blått Norrsken VIP
En text som ger styrka !!! Allt ordnar sig.
2020-09-04

  Bibbi VIP
Uppenbarelseboken 21
2020-08-11

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Ja, det är en trösterik och självläkande inställning.
2020-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Positiva tankar trots allt! Det är bra!
2020-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att inte ge upp utan att känna tillförsikt om att dagen skall bli bra.
2020-08-10

    Lena Staaf VIP
Många bryr sig...det låter bra! Det positiva stiger fram i din dikt
2020-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy