Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs den som den är skriven


Grannsämjan

Klipper du min häck
då ska din häck väck
Och målar du staketet mitt
då jävlar pissar jag på ditt.

Och kom inte och tro

att du är bjuden till min grillfest på fredag!




Fri vers av Landgren
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-07-12 23:07



Bookmark and Share


  anno72
Jag har en egen i morron! Tack för kommentaren! A
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Landgren
Landgren

Mina favoriter
Döden