Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rim-ligt 4



Prydnad

ondskan lyfter på hatten
och tvingar mig lova,
om jag vill sova
också till natten,
att säga de magiska orden
som krossar självaste jorden
till grus
och släcker allt ljus.
Jag blänger tillbaka
och väljer det raka,
att stanna i vaka.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2021-02-26 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP