Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnvagga



Galaktiska hem.



Bland vaggande globuler



en tibetansk flöjt.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-09 20:37



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
sluter ögon
andas
2020-08-12

  Solweig Jansson VIP
Himmelskt !
2020-08-11

  Elinor Sörensson VIP
Gillar tonerna av den tibetanska
flöjten som fyller rymden
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP