Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mylingens sång

Jag dränktes i bäcken igår
Blev dräpt före mitt första år
Förutan en famn
Död utan ett namn
Min moders skam blev alltför svår

Jag ligger här ute i köld
Min mor tog mitt liv, en sån stöld!
Förutan en famn
Död utan ett namn
Men inte mitt fel eller skuld

Gräv upp mig så jag kan få ro
Begrav mig sen enligt er tro
Och giv mig ett namn
Ja, giv mig ett namn!
I Guds sköna hamn vill jag bo









Bunden vers (Limerick) av Arenaramus
Läst 176 gånger
Publicerad 2020-08-09 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus