Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virtuell fyrkant

VIRTUELL FYRKANT

den lönlösa nätdejtingen
bara handikappar människor
för oss längre ifrån verkliga möten

istället för att agera
när chansen kommer
går många hem i övertygelsen
om att det går att hitta bättre på nätet

alla förslitningsskadeframkallande knapptryck
bara för vår självbekräftelses skull
att vi var och en skulle vara
några små supergudar

en virtuell fyrkant
av längtan, bekvämlighet,
narcissism och självförverkligande

alla stackars killar
som hugger som fan efter köttstycket
men sällan får det

alla stackars tjejer
som lockar med skymtande bröst eller bara ben
men sällan vill något på riktigt

ett forum för rädsla
ett forum för tystnad
ett omständligt forum för enkla saker

om bara stoltheten och skammen
och den idiotiska blygseln
äntligen kunde packa ihop
och sugas ut av fästingar




Fri vers (Fri form) av Martin Möldener VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-09 22:26



Bookmark and Share


  Briza media
Fantastiskt skarpsynt iakttagelse.
2020-08-11

  angela Täubert fd Jansson VIP
Pricken över i...
2020-08-10

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Det är så angeläget att lufta, rädslan att våga mötas och ta kontakt.
Så bra skrivet!
2020-08-10

  AiA Maria den fria
Alltså...det här är hisnande ”på pricken” bra!

Tack!
2020-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Martin Möldener
Martin Möldener VIP