Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om bara ett kärr kunde tala..., Om bara ett kärr kunde viska

-Kärrt barn, har många namn!




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-08-10 05:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim