Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att grotta, gotta ner sig!

Att verkligen Gotta ner sig.
I en grotta!

En grotta full med godis!
Att grotta ner sig!
Att Gotta ner sig!

Att börja tröstäta!




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-10 05:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det blir snart viktigt. Överviktigt.
2020-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim