Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Talar vi om en kvinna - eller? (Bok)


Två distingerade, äldre, herrar träffades för att berätta om vad som hänt under helgen. Den ene var en aning lomhörd. Nåväl - den andre herren berättade att han hade mött en riktigt förtjusande ung fröken. Så han ville så klart berätta vad denna UNDERBARA kvinna hette. Men det var inte så enkelt som han trodde. Han sa hennes namn TYDLIGT. Men det hjälpte inte så då fick det bli S-T-A-V-N-I-N-G istället. 
"Vi gör så här istället", sa den andre mannen. "Jag stavar hennes namn. Blir det bra"?

"Ja, gör det". sa den förste mannen.

"Första bokstaven är "C" som i "Cesil", den andra bokstaven är "O" som i "Olle", tredje bokstaven är "R" som i "Rickard", fjärde bokstaven är "O" som i "Olle", femte bokstaven är "N" som i "Nicklas" och sista och sjätte bokstaven är "A" som i Anders. Denna fröken var verkligen speciell, på sitt sätt mätt. Ganska tuff också, må jag säga, ojojoj!"

Den förste mannen svarade då: "Jag hann inte riktigt med i "svängarna" och uppfattade inte hennes namn. Talar vi om en kvinna - eller? Men för mig verkar det vara så att Du träffat en hel drös med karlar på sistone! Har Du bytt intressesfär, bara "så där"?

"Nej, inte alls! Hon heter "fröken Corona" och är en kvinna i varje tum!"

"Ojojoj" sa första herren. "Då bör Du nog använda munskydd och hålla avståndet när du umgås med henne. Innan det är för sent!"

 

 
Övriga genrer (Satir) av Bengt Malmsten VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-10 07:53Bookmark and Share


  AKT VIP
Haha!! Lite humor i det hela.
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Malmsten
Bengt Malmsten VIP