Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... VERKLIG-het ... ... ...












Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-10 08:40



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Fina ord till en fin bild!
2020-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! Ibland går jag på dem. Vilken fin bild att illustrera detta.
2020-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Vacker bild, ögonfröjd!
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria