Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som ett vattendrag



Börjar vid ursprungets källa

söker sig fram genom okända landskap

för att slutligen rinna ut i evighetens hav




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2020-08-10 09:35



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vacker bild av livets resa ! Kommer mig att tänka på Allan Edwalls " Lilla bäcken " som min lilla brorsdotter älskade att sjunga och vi lyssnade med tårar i ögonen !
2020-08-21

  Linda CH VIP
Vackert formulerat!
2020-08-12

  Respons VIP
Komprimerat liv!
2020-08-12

  Anya VIP
Det där havet låtar sannerligen hoppfullt. Tack för att du bjuder på det.
2020-08-11

  stormengudrun VIP
Jättefin! Bokmärker den :-)
2020-08-11

  Margit Grell
Vackert genom ett liv!

2020-08-10

  WyS VIP
Fin förmedling!
2020-08-10

  Piann VIP
Vackert skrivet om livets resa.
2020-08-10

  BenGust VIP
Ur en klart porlande källa rinner livet fram.
Inte finner. Sorry.
2020-08-10

  Niliboy
Ja, vi träffas vid källan å hoppas på evigheten!
2020-08-10

  bibbi ahrnstedt
Förhoppningsvis, man vet aldrig, fint formulerat och tänkt
2020-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Sådan är vår levnads resa! Mycket fint formulerat!
2020-08-10

  Kajan VIP
En öppen början, och en okänd resa till ett öppet slut (en ny början?). Fint!
2020-08-10

  Feliaxel VIP
Så sant
2020-08-10

  Sparvögat VIP
Så vackert formulerat om livets gång...
2020-08-10

  angela Täubert fd Jansson VIP
Om den inte torkar ut någonstans på dess väg.
Men förhoppningsvis ska vi alla nå ut till evighetens hav.
2020-08-10

  Öknens Ros VIP
Många åar små blir till slut ett helt hav.
2020-08-10

  Blomma-Stjärna VIP
så fantastiskt vackert och benådat enkelt du skriver om de stora frågorna!
2020-08-10

    Max Poisé
Precis som livet självt!
2020-08-10

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Vacker skrivet om vår levnad!
2020-08-10

  Olof Lagerhorn VIP
Fin bild om livets gång.
2020-08-10

  AiA Maria den fria
Vackert -i tillit

Tack!
2020-08-10

  Maria Sundelin VIP
Gillar tanken
Kramar
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP