Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara mer:Beredd!

Jag såg i stans gatuvimmel
ögon två så blå
som min blick
fastnade på...

Av stunden minns jag
inget annat alls, men dessa
två har på ögonlinsen
för alltid stannat kvar...

Men vad du är och gör
det spelar ingen roll...
Men nästa gång på stan
skall jag då ha en mycket bättre koll på
åt vilket håll de där ögonen bär...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-08-10 09:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Förut Egon tänkte 'mera snö', sedan Harriet sade något om en ö, då kändes det i hjärtats trakt, tänk om sådan kärleks frakt, envar vill fortfarande leva och ej alls dö...
2020-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt