Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskraft

Ditt snälla
är kärlekskraft;
fritt vällande
ur din källa




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-10 10:35



Bookmark and Share


  Feminaz
Så fint formulerat, ömsint. Får mig att tänka på saven i ett träd. Så är vi människor också!
2020-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP