Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilliten

När kropp och själ är sliten;
så tär detta på tilliten




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-10 10:38



Bookmark and Share


  Feminaz
Så sant diktat.
2020-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP