Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humör avgör!

Det är ju bara att skratta
och pröva igen när något
går en emot...

Inte alls se det som ett hot
utan försöka att höja sin kvot
och visa sin framfot
där man slagit rot...

Och börja om igen med
ett leende på läppen
det är väl det bästa
som kan hända
och få en tända
i en ny vända...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-08-10 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt