Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


https://www.youtube.com/channel/UCVjC54fO1elhcC1ZIFThKAA


Sommar, sommar, sommar

sommar, sommar, sommar

det är sommar nu

ett barnasinne som kryper upp ur brunnen

en gammal man vars rynkor försvinner

det är sommar nu
och man kan lätt få för sig att livet bjuder på
oändliga möjligheter

caféerna är öppna
systemet är öppet

det blåser
vi går till ån
jag matar ankorna med knäckebröden
från förra helgen i Stockholm

jag spelar dator
tiberium wars
motorerna dånar där ute i natten

jag tänker på mysteriet med dekorima-mannen

hur kunde han veta?
varför stod han just där?

vi vet inte

det är vinter snart

snön kommer yra där ute
om vi har tur

regnet kommer plaska
om vi har tur

om Gud vill kommer vi iallafall leva
med hälsa

men det är sommar nu

sommar, sommar, sommar

det är sommar nu.




Fri vers (Fri form) av Jeremiah Karlsson
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-10 10:57



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Sommaren är ljuvlig, men hon kräver så mycket. Man ska ha balkong, rätt kläder, snygg frisyr, sommarparaply, kängor att kliva omkring i naturen med, vänner att ta en fika med på stan, en kärlek man kan krama och kyssa under syrénerna.

Vem har allt det?
2021-07-03

  Lottie Ålhed VIP
En innehållsrik dikt med många känslor och tankar fint framförda...
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Jeremiah Karlsson
Jeremiah Karlsson