Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du vet inuti dig vad jag menar för du är min elektriska puls ...och mitt elektriskamotstånd ..IMP-edans ohm jag nu upphör att kortsluta mig själv... blir du glad då?


Jäkla... tekni..k

Jag skriver på telepatisk vis ..Tanken av något som  fyllas på med frustration och skuld. Eller skamfylld bubbla som inte är närvarande...jag är full-laddad ..då blixten slår ner, här sker en energi omvandling..Jäkla teknik eller jävla skräp....ganska skönt att vara utan, inte dig.. men teknologin..

 

 

När man väl var på väg att slå en pling till dig

Så funkar inte telegrafen, någon klippt lina...sabotage..

Jäkla teknik....är säkert besviken på mig ?....................

Själv var jag det......Vad jag rår över är..........................

skiftande väderlek står ej masten pall...........................

Besvikelse hos mig att inte nå fram till dig....................

Är som dånet & dundrade som ekar ut.... här i dalen...

Själv försöker jag tappert skrika till dig..........................

ett jäkla meningslöst rop................................................

Mår dåligt Men man ska vara tålmodig ........................

annars gills man ej...Vill vara....jag vill fram till dig........

som det jag sa jag skulle göra ...i andra sammanhang..

Här gaddar orosmolnen tät under kraft-ledningen........

Så hägrar min tillvaro..............jävla teknik .....................

” ingen anslutning” vilken skit - så beroende man är....

Ja att ”Leva” på tjugotjugo och vips med ett knäpp.....

med fingret som i jazzig hålla där allt är så soft............

Men här ekar toner av andra melodier i järn trådarna...

hjälplös...vad ska hon tro! Att jag bara babblar massor.

av .....Skit................Nå väl min längtan..........................

Den är stark...så är min tro...den kan ej och får......ej....

bytas ut i disharmoni...toner som kraftledningen..........

sjunger ut....nu under dånet som hörs här i dalen.........

ett tillfälle att lagra upp mitt mod i några terabytes......

Om så det behövs..........musiken bor där......din musik.

Det så lätt att tappa hoppet i dagsläget........................

behövs inte..särkilt..mycket...Är ena kragen inte nog....

strykt eller har frisyren tappat kammen.........................

så många ytligheter som ska styra vad som är ok........

Du är ful som stryk å passar inte in..................... här....

nu Skiter jag faktiskt i såna triviala funderingar............

även om de finns där...åskans dån längs kraftledning..

jagar och jäklas med en..Får inte tappa dig..................

pga tekniska fel...

Jäkla teknik.....................................................................

 

 

 

"höga strömmar" mot dig från mig hur många Amp å effekt finns det mellan oss?




Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-10 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //