Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En höstack

Jag lunkar som en häst
som kom tillbaka
från jorden
Och
kånkar en höstack
som jorden när den vickar
över oxhorn
när tjuren är mycket trött!




Fri vers (Fri form) av mustafa alshihawi
Läst 160 gånger
Publicerad 2020-08-10 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mustafa alshihawi
mustafa alshihawi