Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomstring

Kroppens bortflyende fägring
är nu som en skimrande hägring
men själens kronblad ses dagligen slå ut
i en blomstring utan slut.




Bunden vers (Rim) av Lena Staaf VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2020-08-10 14:02



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
jag gillar ditt sätt att skriva om åldrandet. eller mognandet. eller närmandet skalandet flödet som vinner över den platta bilden av sig själv. tidsbundna... Ja att människan är vacker varje dag om hon i själen lever.
2021-04-10

    ej medlem längre
Riktigt uppmuntrande ord till en falnande kropp i en spirituell konstnärs själ. Jag hoppas få blomstra många år till.
2021-03-11

  Magdalena Eriksson VIP
En trofast godhet mot sig själv.
2020-11-23

  Gunnar Hilén VIP
Det goda årvinet...bättre och bättre !!!!
2020-08-18

  Lottie Ålhed VIP
Fina rim och goda tankar om blomstring utan slut. Vackert med själens kronblad likaså. Bokmärks genast.
2020-08-17

  Solweig Jansson VIP
Såå sant ! När man är ung njuter man inte precis av sin ungdom, när man har förstånd att uppskatta den är man inte ung längre !
2020-08-14

  Niliboy
Ja, själen överlever krämporna annars!
2020-08-13

  Anya VIP
Åhh så fin och hoppfull om åldrandet...tänker jag. Denna tar jag med mig i dagen. Sparas!
2020-08-13

  Respons VIP
Synen på det vackra är subjektiv och föränderlig. Det finns en tröst i detta.
2020-08-12

    ej medlem längre
Andra ser
det vi själva förnekar
andra ger
när vi för länge tvekar

hej, titta hit, jag ser det du ser
jag blir glad, så, berätta mer
2020-08-11

  Öknens Ros VIP
Fint om blomstrande klokhet.
2020-08-11

  Bodingen VIP
Finurlig, kul och smart. Och det gäller bara rubriken, texten är ännu bättre!
2020-08-11

    Sefarge VIP
Underfundigt
Sätt att se på
Kropp o själs
av o utveckling
;)


2020-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt, klurigt och tänkvärt!
2020-08-10

  Kajan VIP
Så fint, om det här livets villkor. Klokt och förtröstansfullt med allvar i fonden.
2020-08-10

  BenGust VIP
Hägringstider nej, blomstringstider!
2020-08-10

  Blomma-Stjärna VIP
bra skrivet om en av livets paradoxer!
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP