Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEN DU ÄR INTE HÄR

 

Du går bredvid

följer mina steg

 

handen kupad

runt min nacke

 

hur ömt du

smeker mig

 

hur ömt du

viskar i mitt öra

 

att du älskar mig

mest av allt

 

men du är inte här




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-08-10 17:34



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
en kärlek så stark att den är närvarande i den älskades frånvaro - vackert, starkt och rörande
2020-08-11

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2020-08-11

  Niliboy
Ja, kärleken finns på många sätt å man blir vis!
2020-08-10

  Öknens Ros VIP
Men känslan finns ändå kvar.
2020-08-10

  Marita Ohlquist VIP
En ömsint och kärleksfull dikt som slutar i längtan och saknad!
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP