Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huldresång

Fyrklöver viskar

ur grönskehavs sagodjup

Hör huldrans lockrop




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-10 17:19



Bookmark and Share


    Steff...
fin


2020-08-10

  BenGust VIP
Härlig sagoton med "grönskehavs sagodjup" och "huldrans lockrop".
Riktigt fin.
2020-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om ett kvinnlig gestalt i den gamla folktron!
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP