Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rimsmed 1



Prydnad

Den svarta sorgen vill du kväsa,
och försöker väl att läsa,
men ser en liten vers
på tvärs
med goda smaken.
Hastigt är du vaken.
Nu skrev han strunt,
och lika tunt
som vatten
spätt med vatten.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2021-04-23 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP