Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rimsmed 2



Prydnad

Vuxen är du
ju,
men pratar bara
om din mamma,
orden lika och desamma
om hur det kunnat vara.
Du lever kvar
i det som var,
fortfarande en liten,
så lyssna till inviten,
väx upp och bli
oberoende och fri!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2021-04-30 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP