Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rimsmed 4



Prydnad

Publiken gastar och klagar,
så smått,
för poeten har frångått
diktandets lagar.
Publiken har läst
en dikt i överkant jäst
med krimskrams och gull,
och för rättvisans skull
vill läsarna nacka
drullen som skrivit.
och allvarligt snacka
tills diktaren blivit
en blöt liten fläck,
och dikten har tappat allt bläck.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-07 08:00



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra rimmad dikt!
2021-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP