Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rimsmed 16



Prydnad

Du sa nej
och gav till mig
den kalla handen,
och klippte banden,
så jag grät
och gisslade,
och lät
som när vinden visslade,
och jag visste ett,
att jag blir benig
och saknar fett
utan en förening
med det du
jag saknar nu.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-06-25 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP