Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Livet är som ett vattendrag av Marita Ohlquist


Havets sång

Jag söker min väg i livet
som en ringlande bäck
till en å som blir
en flod av drömmar
att förenas med havet

Där vill jag vara
där vill jag stanna
lyssna på havets röst
som talar och sjunger
till min själ

Där kan jag vila i ro
gungas till söms
där min röst
för evigt sjunger
sin längtans sång






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-08-10 18:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
Det är sannerligen något stärkande med havet. Har varit ut till det flera gånger i sommar. Du fångar det så bra.
2020-08-11

  Blomma-Stjärna VIP
ja, vi består av vatten mest, tänker jag, när jag läser dina fina dikt!
2020-08-11

  Margit Grell
Både vackert och starkt om längtan!
2020-08-10

  Sparvögat VIP
Fint diktat om det undersköna havet...
2020-08-10

    Steff...
Fin text:-)
2020-08-10

  bibbi ahrnstedt
Vacker om floden och havet, önskar att längtan blir till sång
2020-08-10

  Marita Ohlquist VIP
En vacker text som landar mjukt i mitt inre!
2020-08-10

  Öknens Ros VIP
Fint och kärleksfullt.
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP