Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktkött

Jag griper ditt språk mellan tänderna
håller det som ett stycke fuktat tyg
en klädnad att slita sönder in till benet
in till ängens alla målmedvetna rötter

snittet ska vara rent och utan droppar
vitt som äppelklyftor, naglars skärpa
längs din sidenlena ryggrad
broderad med hennes namn




Fri vers av Grävling
Läst 166 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-08-10 18:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underfundigt
2020-08-10

  Ulf Carlsson VIP
Diktens språk är också välsmakande att läsa, sparsmakat skrivet och smakfullt utformat.
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling