Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke

Ser inte längre min skrivna text inte längre att skriva inte mer
har inte något att ge min penna död gravstenen skrivandets sista bli
här vilar en som tappade stilen poet men nu är här pennan ner grävd begraven o kommer aldrig mer ses




Dagbok av Steff...
Läst 10 gånger
Publicerad 2020-08-10 21:39



Bookmark and Share

  Steff...