Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telemorer

Undersidors baksidors insidors innanmäten
-outforskade kroppars brinnande magmatiska inre,
styr och ställer som det vill
Blodomloppsbanor hålls ihop av osynliga hinnors utsidor
Ryska dockors inres inre
Celler och molekyler, kromosomer och
telemorernas arma armar
Med brutna längtor, känslor, tankar och de metakognitiva vetandets kulturella minnets minne om minnen
Hophållet av tunna hinnor hud
Känslospröda möten mellan jag och hen,
och du nu




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-11 06:26



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Bra tankar om livets villkor och hur fantastiskt allt är skapat
2020-08-11

  angela Täubert fd Jansson VIP
Fantastisk komprimerad text om livet och kroppen. Lärde mig ett nytt ord idag: Telemorer...= slutsegment som ligger i vår arvsmassa, kromosomerna!
Tack för en mycket intressant och nybildande dikt!
2020-08-11

  Öknens Ros VIP
Väldetaljerad beskrivning om det levande och lite till, en komplicerad och märklig värld, befolkad av något som kallas människor.
2020-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP