Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är hon dum emot dig så gå din väg

Att du går din väg betyder inte att du är feg utan att
du är en strateg
För du vill inte göra henne något illa om hon råkar reta
upp dig till den milda grad att du inte vet vad
För då är det bättre att du håller dig borta i ett litet tag
tills allt har lugnat ner sig då hon åter skrattar och är glad
För inte vill du låta hennes dåliga humör få förstöra hela
din dag då hon är dum emot dig
För trots allt så älskar ju du denna tjej, Timotej
Och luktar gott gör hon också
Vilket är mera än okej
Så när hon är dum går du bara ut en liten stund och blir
till den smartaste av kung då hon skriker åt dig
att du ska ta mig fan passa dig
Men du är en sådan där kille som aldrig i livet skulle höja
din hand mot en tjej
Inte ens mot din egen
Respekt mannen..

Ken Cassel
11/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-08-11 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel