Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De har lidigt tillräckligt mycket & nu väller ilskan över

Inte konstigt folket i Beirut protesterar
de har lidigt tillräckligt mycket & nu
väller ilskan över på de som har kontrollen
korruptionen är omtalad folket lider enormt
ekonomin är under all kritik som ökat på
fattigdomen & många barn får svälta
folket lever under förtryck rädsla hot
bankerna tillåter inte att de får ta ut
sina besparingar som många vill göra
de lever under extremt svåra förhållanden
att frustrationen exploderat ut i ilska
är bara sunt agerande bara bra att det
får pysa & visa styrande & världen
att nu har vi fått nog utav eländet!
det verkar ha gett resultat för nu ska
hela regeringen där avgå tack vare
folkets enorma press på dem
det är en seger & nu hoppas man
att framtiden ska förbättras
som Astrid Lindgren sa:" När
människor med makt slutar att
lyssna på folk, då är det dags att
byta ut dem" sanna kloka ord!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-11 09:40



Bookmark and Share


  Koloristen
Regeringen där har i a f vett att avgå.
2020-08-11

  Bibbi VIP
Till Twitter!
2020-08-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP