Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en tjej som hette Nina

En vacker kvinna som älskade att dansa sig fram
som en förtjusande liten ballerina medan hon
skrattade glatt åt allt och alla
Och hon älskade att räkna alla sina fotsteg medan hon i
melodin höll på att tralla la-la-la
Så alla som fick syn på henne vart så himla kära och
hungriga att de tog sig till den närmaste bagare för att
köpa sig en fralla att tugga i sig
Jo, istället för att bita sig själv i kinden
För vilken skönhet Nina var
Lyste upp överallt helt underbar
Tills den dag då hon helt försvann någonstans i fjärran
För det var då som legenden om henne startade om
att Nina hon var allt sann så som hon dansade fram
från land till land helt naken bar
Och om man nu vill få en chans eller en glimt av henne
måste man åka till tidens rand då man kan få se henne
dansa exotiskt fram på en ödevit sandstrand
i paradisets land
Dit alla turister numera far..

Det var en gång en tjej som hette Nina!

Ken Cassel
11/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-11 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel