Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Corona är ett för- och efternamn. Det härstammar från det latinska ordet corona och är vanligast i Italien och Spanien." Berättar WIKIPEDIA


CORONA

Coronan

var det, ja

och fasan rasar

i hus och

i hjärnor

sotar ner relationer -

NÄR SKA DETTA
NÅ SIN ÄNDE,

när blir vi fri fanskapet...

 

Tur att wikipedian

kan allt

sopa undan

ge hopp

bjuda på öl,

Corona öl.

SKÅL!

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Monika A Mirsch VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-11 09:42



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Den var bra, tvetydig och i båda fall lämnar förintelse när Corona närmar sig i för stor mängd!
2020-08-30

  Maria Sundelin VIP
Tycker inte om någon form av Corona jag
Kramar
2020-08-11

    Lena Staaf VIP
Ilska och förtvivlan och ett (öl-) stänk av humor i denna text!
2020-08-11

  Blomma-Stjärna VIP
Corona-skål - -- - ja, humor och humör är aldrig fel!
2020-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP