Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha det

Du vill ha det
Vi alla behöver det
Varför då?
Jo, för att vi numera har blivit beroende av det
Så numera måste vi alla få smaka lite utav det varenda dag
för att ha en chans att kunna må riktigt bra
om dagarna och nätterna
Lite tillgivelse och respekt och kärlek ifrån våran omgivning
Det som vi alltid delar med oss utav till alla andra när vi
råkar träffas på helt apropå, då vi låter den få flöda fritt
så att den alla kan nå
Då ingen människa ska behöva känna sig utanför och helt
bortglömd..

Jag vill ha det!

Ken Cassel
11/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-08-11 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel