Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Synderna lever vidare

 

 

Jag!

Är!

Död!

 

Du!

Är!

Död!

 

Våra synder lever vidare

 

De synderna som man gjort i sitt liv

Tar man dem med sig till nästa liv

Lämnar man dem kvar på jorden som skam

 

Oförlåtliga synder

Förlåtas aldrig på himlen

Och på jorden

 

Vi evig dör medan våra synder gå vidare i livet

 

Våra synder gjorda på jorden

Är

Våra förlorade skatter i himmelen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-08-11 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP