Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försök

 

vi rör oss i cirklar

ordens ångor till dimmiga bollar av rök

vars grumliga rum vi stiger in i

omfamnar

blir en del av

färger skapas i dropparna

prisman avlar de drömembryon vi bär

vårt inre får ringar på vattnet

tänjs ut försvinner

 

längtan når längre

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-11 11:23



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om ord som inte riktigt når frsm, längtan
2020-08-11

  lodjuret/seglare VIP
Föredömligt håller sig text här kort, så en kan vila tanken från sport, pennan över ett papper sig rör, tanken eller dansen kroppar för, där dansar Fredrik Åkare med sin Lind, längre bort ändå rider Mårten sin grind...
2020-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg