Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berör mig

berör mig
om så blott med en viskning
innan dina ord fäller mig medvetslös
och du stilla smyger ut
i den natt som förde dig hit

men innan du lämnar mig
låt mig för en sista gång
lyssna till dina vackra lögner
om sanningar
du aldrig kan ge mig




Fri vers av André Esbjörnson
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-08-11 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

André Esbjörnson
André Esbjörnson