Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Socialen

Här har vi dem samlade
alla dårar

Dunkar huvudet emot muren
skriker och vrålar


Här har vi dem samlade
samhällets börda

Kvinnor som gråter stilla
barn som slåss för att bli hörda


Ja här sitter de allesammans
fast i samhällets mörka vrå

Jag sluter mig till sällskapet
ty jag är dömd likaså.




Fri vers av André Esbjörnson
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-08-11 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

André Esbjörnson
André Esbjörnson