Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen går ner slår ridån ihop

och det liv som man bär på blir till stoft
Men man ska inte falla i glömska över de skeenden
som livet ändå bar på
För med liv och lust och kärlek och hat på samma fat
hand i hand trängandes om makten att dela lika
i vått och torrt, blött och sött
där den gemensamma nämnaren är kärlek i ens hjärta
och hat i ens smärta så har livet ändå varit ett paradis
i helvetet
Något att minnas för lång tid framöver
Så även efter döden..

Ken Cassel
11/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-08-11 11:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kärlek i ens hjärta
och hat i ens smärta

(ken cassel)

det skulle jag vilja tatuera =)

säga allting liksom

citerade den på min sida också...
2020-08-12

    ej medlem längre
den här var riktigt fin =) <3

som edith södergrans... eller var det karin boyes sista dikt... =\

du har påverkat så många människor, din själ lever vidare i andra... jag har just läst min egen bok, tog nästan ett år att kompilera / skriva / designa, visade för min psykiatriker =) han blev förbluffad...
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel