Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott om applåder är det ont om

på den här sajten
Tyckte att ni var bättre förr på att applådera
Uppskatta varandras verk
Men kanske det beror på det varma vädret?!

Ken Cassel
11/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-11 11:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktig uppskattning är ord som man anstränger sig för att skriva. om du menar spamroboten som levde här förut (den fick cancer och dog), så, ja, har det blivit tystare. sk84urslf
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel