Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormande stormhattar

Stormhattarna böjer sig för vinden

Fångar upp den sista droppen regn

Reser sig sedan rakryggat

Och låter sig torkas av solen

 

Ännu har inget lyckats kuva dem

Där de växer med sin mörka historia

Om att kunna sprida död med sitt gift

 

Älskade hatade och gåtfulla

Står de till beundran i gamla rabatter

Där bara de själva vet

Vad som är sant och falskt av deras rykten




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-12 09:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En vacker men giftig växt, om jag inte minns fel så användes den förut i medicinskt syfte!
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP