Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En del människor envisas med att uttala ordet som vore det en plats, stort område även. Svalbard, det är beläget utanför Stavanger. Allt som inte är beläget i Stavanger, det befinner sig säkert 'utanför', bara så att du vet det.


Förklarade ord - 2020 08 11



Sval bard (iskall gitarrist)
-
är en sorts sångare i ett eller annat träd,
iklädd mänsklig skrud, har fågellik näbb
samt slår sin drill på mer personligt sätt
än annars tänkt o sett...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-11 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP