Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... ... VISdom. ... ... ... ...















Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-11 15:10



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Strålande ord i all enkelhet . Lyser av guld .
2020-09-21

  StinaJ VIP
Så bra denna.
2020-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria