Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄNNU MER LEDA

Det lidande som kallas livet

blir leda nu, i koncentrat

När leda får bli ledmotivet

skyms ljuspunkterna av allt tjat

Tristessen blir ett psykiskt Belsen

där einsatzgängen pryglar hårt

En vän gick ut på järnvägsrälsen

när livet blev för tungt och svårt

 

LARZ GUSTAFSSON 11/8 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2020-08-11 17:27



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Bra talande rim och jämförelser!
2020-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP