Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
// egoismens paradox // alla dessa livstecken ledde tillslut till döden


inte nu inte nu inte nu MEN nu


du frågar mig inte men
jag tillåter dig att gå vidare nu
mest för att

jag tänker göra det




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-11 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel